×

Roland TD-50KV2 V-Drums Elektronik Davul Seti

Marka: Marka Sahibi : Japonya
64162

438.000,00 TL

Temin Edilemiyor

Üstün Elektronik Davullar


Amiral gemisi TD-50KV2, V-Drums yeniliğinin zirvesini temsil eder ve her yerde, mevcut olan en eksiksiz elektronik davul deneyimini sunar. Kitteki en nüanslı üç parçaya ultra ayrıntılı çalınabilirlik getiren çığır açan dijital trampet, ride ve hi-hat pedleri de dahil olmak üzere büyük, birinci sınıf pedler ve ziller bulunur. Yeni nesil TD-50X modülü, sesinizi tamamen kişiselleştirmek için derin düzenleme araçlarıyla birleştiğinde benzersiz ton, his ve yanıt sağlar ve her türlü çalma koşuluna uyum sağlamak için profesyonel bağlantı sağlar. V-Drums performansında en üst seviyeyi arıyorsanız, TD-50KV2'den başkasına bakmayın.

Prismatic Sound Modeling: Farkı Hissedin

TD-50X'teki Prismatic Sound Modeling (Prizmatik Ses Modelleme), elektronik davulları, yirmi yılı aşkın bir süredir rafine edilmiş sofistike davranış modelleme teknikleriyle birinci sınıf stüdyolarda kaydedilen çok katmanlı örnekleri birleştirerek başka hiçbir sistemin yapamayacağı şekilde hayata geçiriyor. Spektrumdaki her renge tek bir ışık ışını kıran bir prizmadan ilham alan devrim niteliğindeki yaklaşımımız, her baget vuruşunda sınırsız bir ses rengi dizisi üretir. İlk atağı, tıpkı akustik davul ve zil çalmak gibi, zengin tonların karmaşık bir karışımı izler. Sesin ifadenize tepki olarak değiştiğini hissedebilir, sizi o anın duygusuna tamamen kaptıran o büyülü, etkileşimli bağı yaratabilirsiniz. İnce ghost notelardan ve ayrıntılı artikülasyonlardan en yüksek ve en yoğun çalmaya kadar, davul çalımınızın TD-50X ile ifade sınırı yoktur.

Roland Dijital Pedler: Elektronik Davulda Bir Devrim

Çığır açan dijital ped teknolojimiz, Prismatic Sound Modeling ile mümkün olan geniş ifade potansiyelini tam olarak gerçekleştirir. Trampet, ride ve hi-hat pedlerindeki çoklu sensör algılama, bu temel kit parçalarına otantik akustik nüans ve ayrıntı getirmek için TD-50X modülündeki ışık hızında işleme ile çalışır. Sesi kısmak için ride ziline ustaca dokunmak veya trampet üzerinde deri, rimshot ve cross stick çalma arasında istediğiniz zaman geçiş yapmak gibi tüm çalma teknikleriniz sorunsuz bir şekilde tercüme edilir. Oyunun kurallarını değiştiren VH-14D, dokunma hassasiyeti, ton çeşitliliği ve şimdiye kadar elektronik hi-hat'lerde asla bulunmayan açık/kapalı çözünürlük sunarak deneyimi tamamlıyor.

Otantik Mesh Headler

TD-50KV2, son derece tatmin edici bir his ve tepki için doğal baget direnci ve geri tepme sağlayan, trampette üç katmanlı ve tomlarda iki katmanlı Roland'ın ünlü çok katlı mesh headlerine sahiptir. Akustik davullardaki davul derilerinde olduğu gibi, standart bir davul anahtarıyla gerilimi tercihinize göre ayarlayabilirsiniz. Mesh headlerimiz çok az akustik gürültü ürettiğinden, TD-50KV2 hem kulaklıklarla sessiz uygulama seansları hem de sahnede tam ses kontrolü gerektiren canlı performans kurulumları için mükemmeldir.

Büyük Çal

Tam boyutlu yayılımı ve geniş çaplı trampet ve tom pad'leri ile TD-50KV2 size birinci sınıf bir akustik kitin büyük havasını verir. 18 inç KD-180 bas davul, Roland'ın doğal direnç ve kaya gibi sağlam triggerlama sağlayan özel hava damperi mekaniği ile geleneksel bir vuruşun otantik hissine ve sahnedeki varlığına sahiptir. Ve büyük zil pedleri önceki nesillere göre yüzde 40 daha incedir ve bugüne kadarki en tatmin edici baget tepkisini sunar.

Anında Tatmin

Birinci sınıf bir stüdyoda kurulan, mikrofonlanan, işlenen ve mikslenen akustik davullar hayal edin; TD-50X modülünde bir ön ayar çağırdığınızda elde ettiğiniz şey budur. En iyi davulcular ve kayıt mühendisleriyle geliştirilen bu ilham verici kitler, geleneksel cazdan tam gaz metale kadar bir düğmeye dokunarak herhangi bir stile sahip olmanızı sağlar.

Sesi Kendinizin Yapın

Ön ayarların ötesine geçen TD-50X, tıpkı bir akustik kitte olduğu gibi, her seviyedeki şeyleri özelleştirmenize olanak tanır. Akort ve susturmada hızlı ayarlamalar yapın veya derinliklere dalın ve gövde derinliklerini, davul derisi tiplerini, zil özelliklerini ve çok daha fazlasını seçerek sıfırdan bir kit oluşturun. Ardından, oda tipi, reverb, stereo genişlik ve diğer parametrelerin tam kontrolü ile PureAcoustic Ambience'ı kullanarak kiti istediğiniz alana koyun.

Parmaklarınızın Ucunda Bir Stüdyo

Kitinizin ayrıntılarını ayarladıktan sonra, TD-50X'in etkileyici profesyonel stüdyo araçları dizisiyle onu mikslemeye hazır mükemmelliğe getirin. Çeşitli kit öğeleri için mikrofon ayarlarını yapın, ardından EQ'lar, kompresörler ve diğer işlemlerle sesleri çevirin. Genişlik ve renk için geniş yüksek kaliteli reverb ve çoklu efekt seçeneklerinden yararlanın.

Kalıpların Dışında Miksle

Elektronik davullarla icra ederken, kitin dışındaki sesleri işleme yeteneği hayati önem taşır. TD-50X, ses mühendisinin ihtiyaç duyduğu davulları efektli veya efektsiz olarak göndermek için tamamen atanabilir on çıkışa sahiptir. Ve paneldeki fader'lar aracılığıyla, kendi başınızayken miksi sahneden kolayca kontrol edebilirsiniz. TD-50KV2 aynı zamanda 32 adede kadar dijital ses kanalı ve üstün kaliteli aktarım için USB üzerinden MIDI gönderme yeteneği ile bilgisayar müzik prodüksiyonu için mükemmeldir.

Kişisel Egzersiz Ortağınız

TD-50X modülü, tekniğinizi geliştirmek ve alıştırma seanslarını eğlenceli ve ödüllendirici kılmak için özelliklerle doludur. Yerleşik metronom ve Coach modu egzersizleriyle zamanlamanızı iyileştirin veya bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayardan çalınan müziğe eşlik edin. Yerleşik kaydedici, başkalarıyla paylaşmak için sesi (müzik destekli veya müziksiz) dışa aktarma özelliğiyle birlikte, istediğiniz zaman çalmanızı yakalamanıza ve gözden geçirmenize olanak tanır. Ayrıca 40 ders ve daha fazlası için hazır olduğunuzda abonelik yoluyla sınırsız erişim sunan ücretsiz bir masaüstü uygulaması olan Melodics™ ile uygulamanızı daha da genişletebilirsiniz.

 

  • Davul Ses Modülü (TD-50X): Bu modül, yüksek kaliteli davul ve perküsyon sesleri sunar. Gelişmiş teknolojisi ile gerçek bir davul deneyimine çok yakın bir performans sergiler.
  • Trampet (PD-140DS) ve Tomlar (PD-108-BC ve PD-128-BC): Bu pad'ler, hassas vuruş algılama teknolojisi ile donatılmıştır, böylece çalarken aldığınız geri bildirim hem doğru hem de anında olur.

  • Hi-hat (VH-14D), Crash (CY-16R-T) ve Ride (CY-18DR): Bu symballer, gerçekçi bir çalma hissi vermek için tasarlanmıştır. Çok bölgeli algılama ve hassasiyet sayesinde, her bir vuruşunuz farklı tonlar ve ses seviyeleri üretebilir.

  • Kick (KD-180): Bu büyük boy kick pad, gerçekçi bir bass davul deneyimi için tasarlanmıştır.

  • Davul Sehpası (MDS-STG2): Bu sağlam yapı, tüm seti destekler ve istikrarlı bir çalma platformu sağlar.

  • Ekstra Trigger Giriş Jakı: Set, genişletme için dört ek AUX girişi sunar, böylece ek padler veya symballer ekleyerek setup'ınızı kişiselleştirebilirsiniz.

  • Boyut: (1.650 x 1.500 x 1.250 mm veya yaklaşık 65 x 59-1/16 x 49-1/4 inç)

  • Ağırlık: 56 kg veya 123 lbs 8 oz

 

*Kick pedalı, trampet standı, hi-hat standı ve davul taburesi ürün paketine dahil değildir, ayrı satılır.

Roland TD-50KV2 V-Drums Elektronik Davul Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektronik Davullar Çok Satanlar